Så fungerar det

Titta på en kort film om konceptet

Beskrivning


Ungdomspool.se erbjuder ungdomar mellan 18 och 25 år att jobba extra med hushållsnära tjänster och få bra provisionslön som timanställda av Jobbavitt AB. Priset är lönen. Om kund och ungdom gör upp om ett timpris om 100kr så blir ungdomens lön också 100kr/timme.

Företaget begär sedan in RUT-avdraget vilket innebär 100kr/h extra som går till moms, arbetsgivaravgifter, pensionsinbetalning på 10,21% till ungdomen, försäkring och administration.

Att jobba genom ungdomspool.se är alltså mer lönsamt än att jobba svart. Därav namnet jobbavitt AB.

Fördelar med att jobbet görs via ungdomspool.se:


- Ungdomen får pensionsinbetalning (10,21%)
- Ungdomen får tjänstgöringsintyg
- Jobbet är vitt och försäkrat
Skapa enkelt ditt sommarjobb. Skaffa kunder och tidrapportera via ungdomspool.se.

 

Ungdomsjobb


Genom att jobba med enkla uppdrag inom hushållstjänster får ungdomarna möjlighet att visa att de är arbetsvilliga och klarar att utföra uppdrag till kunders belåtenhet samt att de klarar av att ta det ansvar det innebär att ha kontakt med sina kunder, passa tider samt uppfylla kundens önskemål med god kvalitet. När en ungdom jobbat en tid så kan de få ut arbetslivsintyg där det visas att de lyckats skaffa och förhoppningsvis behålla kunder.  Detta intyg underlättar för ungdomen när denne söker andra jobb med tillsvidareanställning.

Skatt


Om du räknar med att bara tjäna mindre än 19.000 kr under hela 2014 så kan behöver du inte betala någon skatt, utan kan få ut hela beloppet. Då måste du skriva under ett intyg och skicka till oss. Se nedan.

Info från skatteverket: Om du kommer att tjäna mindre än 18 782 kr under 2014 (18 824 kr under 2013) behöver du inte betala någon skatt. Använd i så fall detta intyg som du kan skriva ut och fylla i. Intyget lämnar du direkt till din arbetsgivare.

Länk till intyget du då ska skicka underskrivet till oss: http://www.skatteverket.se/download/18.8dcbbe4142d38302d7801/1386675565564/43402.pdf

Adress till oss:
Jobbavitt AB
Sverkersholm Ekhagen
614 93 Söderköping

Om du inte skickar in intyget så drar vi 30% skatt.

Tid till löneutbetalning


När du tidsrapporterat motsvarande minst 1000kr i lön så kan du begära löneutbetalning. Då skickar vi ut räkningar till kunderna och när de betalt så får du din lön. Det tar ca en månad.

När du vill ha tjänstgöringsintyg för att använda när du söker andra jobb så fixar vi det.


Glöm inte att läsa igenom de Allmänna villkorena

UppdragAllmänna villkor
Så fungerar detVanliga frågor (FAQ)
SupportKontakt
Sök