0
Pågående uppdrag
0
Avslutade uppdrag
Louise Lorin (Ungdom)
Malmö, Skåne

E-postadress: louise.lorin@gmail.com
Telefonnummer: 0709788030

Uppdrag
Vill du få hjälp av Louise?
Skapa uppdrag och bjud in Louise

Beskrivning

Hejsan!

Mitt namn är Louise och jag har precis påbörjat min fjärde termin på förskollärarutbildningen i Malmö. Min utbildning inkluderar också en musikprofil, vilket innebär att vi läser rena musikkurser som till exempel musikdidaktik utöver den vanliga förskollärarutbildningen. Vi har även haft en del kurser i drama/ konserter för barn. Jag sjunger/ spelar och dansar gärna med barn!

Jag har erfarenhet av att arbeta med barn innan, bland annat när jag arbetat för Ikea där jag lekt med barn i varuhuset utklädd till häxa, haft ansiktsmålning och passat barnen i barnpassningen. Sista året i gymnasiet valde jag att praktisera fem veckor i en tredjeklass och min nuvarande utbildning ger oss mycket praktik i förskolan. Det hade nog blivit ännu mer arbete med barn om jag kommit på vad jag ville arbeta med lite tidigare.

Utöver de arbeten jag haft som inkluderar barn har jag även jobbat en del i kassa på restaurang och i bokhandel, arbetat en del extra på lager och faktiskt ägt och hållit igång en egen kiosk en gång i tiden. Och utöver arbeten och skola så tycker jag väldigt mycket om att laga mat, spela gitarr eller kolla på På Spåret med några bra vänner på fredagskvällar. Det är sant, och efter det kör vi sällskapsspel. Jag är även helt rökfri.

Hoppas vi hörs! :)

UppdragAllmänna villkor
Så fungerar detVanliga frågor (FAQ)
SupportKontakt
Sök