OM OSS

Ungdomspool startades som ett av världens första Gig-företag redan 2011 genom företaget Jobbavitt AB och har sedan starten haft som mest 2400 ungdomar anslutna. Namnet Jobbavitt AB kommer av att priset som kunden betalar är samma summa som ungdomen får ut i lön. Så istället för att låta tonåringen i grannhuset vara barnvakt eller städhjälp "svart" så kan  du låta denna ungdom med samma summa få betalt "vitt" och dessutom vara både försäkrad och få pensionsinbetalning. 

Jobbavitt AB ägs och drivs av Henrik Lindgren, Henrik@Jobbavitt.se. Henrik hade tidigare ett starkt ideellt politiskt engagemang inom att minska ungdomsarbetslösheten men lämnade efter ca 8 år fritidspolitikens långsamma kvarnar för att istället ägna sig mer helhjärtat åt att lösa ungdomarnas utmaningar på ett mer konkret sätt.

Sedan vi lämnade den automatiserade webbplatsen gör VD Henrik Lindgren alltid en personlig intervju av varje ungdom som jobbar med bolaget för att säkerställa att ungdomarna har den arbetsvilja och det goda omdöme som krävs för att få vara i våra kunders hem.


VÅRT TEAM

Vårt företag består av vänliga, erfarna och mycket skickliga hantverkare.

Vi arbetar så effektivt som möjligt enligt de mest krävande standarderna och med de senaste teknikerna.


OM BOLAGET

Ungdomspool.se drivs sedan starten 2011 av Jobbavitt AB, org.nr: 556842-2496 som är registrerade för F-skatt. Jobbavitt AB har ända sedan starten tagit fullt arbetsgivaransvar för sina anslutna ungdomar. Jobbavitt AB är ett välmående bolag som gått med plus varje år sedan 2012.

Efter att ha haft en helautomatisk webbplats för matchmaking mellan kund och ungdom från lanseringen 2012 så har vi gått ifrån det och sköter matchningen manuellt efter individuella intresseanmälningar från kunder. Som mest har Ungdomspool.se haft 2400 ungdomar från hela Sverige anslutna.  

De senaste åren har vi gått ifrån den automatiserade lösningen för att komma närmare våra ungdomar och närmare våra kunder. Vårt starka engagemang står dock fast: Vi vill bidra till minskad ungdomsarbetslöshet genom att ge ungdomar en möjlighet till ett första jobb och därmed komma över tröskeln till arbetsmarknaden. Även om hushållsnära tjänster är "enkla jobb" så är det värdefullt att en ungdom kan visa upp ett arbetsgivarintyg för en framtida arbetsgivare där det framgår att personen har förmåga att både skaffa och behålla kunder. Man kan visa att man är en driftig och flitig person som kan passa tider, sköta sina arbetsuppgifter och hålla ordning omkring sig.


ungdomspool.se
Arbete åt Unga - Fritid åt Dig!